RAZA d.o.o. Verovškova ulica 60A, 1000 Ljubljana
SI | EN

O podjetju

Predstavitev

Podjetje RAZA d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2017. Obseg dela se je z leti povečeval in presegel delavniško obrt ter narekoval ureditev novih poslovnih prostorov. Tako se danes uprava podjetja nahaja na lokaciji Verovškova 60a, proizvodnja pa na Gorenjski cesti 56 v Medvodah, ki se nahaja v neposredni bližini ljubljanskega avtocestnega vozlišča. Prednost lokacije je v hitri dostopnosti do same Ljubljane in povezanosti do vseh večjih slovenskih mest in tujine preko avtoceste. Prostore v proizvodnji smo opremili s sodobno tehnologijo mehanske obdelave CNC struženja in rezkanja, ter urejeno sodobno merilnico kar nam omogoča proizvodnjo najkompleksnejših oblik in proizvodov.

Delovanje

Svoje delovanje usmerjamo v tehnologijo, redno servisiranje in izboljšave. Zavedamo se, da je zadovoljen kader tisti, ki lahko z redom, disciplino in izkušnjami zagotavlja avtonomnost in samostojnost pri delu ter zagotavljanju proizvodov z visoko kakovostnimi zahtevami. Slednje je ključnega pomena pri naši zavezi za izdelavo visokokvalitetnih produktov in posledično za zadovoljstvo kupcev kar nam omogoča visoko stopnjo rasti že od samega začetka.

Vizije in cilji

S selitvijo proizvodne lokacije v nove prostore nam je uspelo v letu 2019 razširiti in modernizirati proizvodnjo z vrhunsko tehnologijo kar nam omogoča nadalnjo rast podjetja in zvesto slediti naši viziji: postati eden vodilnih ponudnikov storitev na področju CNC obdelave kovin v Sloveniji.